Parteneriat cu PlayChess.com

Parteneriat cu PlayChess.com

Conceptul eChess se asociază cu cel mai puternic jucător de pe piața internațională a șahului, ChessBase, din dorința de a oferi membrilor săi posibilitatea de a juca șah online în condiții de maximă siguranță pe serverele concernului german.

Prin intermediul PlayChess,aplicație cu un set de funcționalități indispensabile jucătorului de șah și cu o interfață prietenoasă, fiecare membru al comunității noastre va beneficia de tarife reduse pentru accesarea partidelor online.

Acordul cu producătorul german, va oferi comunității eChess o cameră privată pe server, spațiu în care vor fi organizate periodic competiții pentru membrii noștri.

Ce poate fi mai reconfortant, decât plăcerea de a juca șah în liniștea propriului cămin, la finalul unei zile încărcate de tensiune, în care ai avut de rezolvat tot felul de sarcini presante.

eChess împreună cu PlayChess vor oferi împreună pasionaților de șah din România ocazia de a juca șah într-un cadru organizat, de a socializa în interiorul unei comunități și de a câștiga premii interesante.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.